Åbent hus

Kom til Åbent Hus og bliv klogere på Rybners’ mange spændende erhvervsuddannelser, EUX-uddannelserne og 10. klasserne Tech10 og Business10!

Med en erhvervsuddannelse har du flere muligheder

Rybners Tekniske Skole og Rybners Handelsskole rummer mange vidt forskellige erhvervsuddannelser.

Inden for flere områder er der mangel på faglærte - blandt andre murer, struktører, vvs’ere, gastronomer, tjenere, smede og skibsmontører. Det betyder, at der er mange praktikpladser - også en til dig!

Når du er udlært, kan du arbejde som faglært i en branche, hvor der er stor efterspørgsel på arbejdskraft - også i udlandet.

EUX - en solid kombination

Vælger du EUX, tager du en erhvervsuddannelse samtidig med at du tager fag på gymnasialt niveau.

Tag hul på din ungdomsuddannelse i 10. klasse!

Rybners tilbyder to 10. klasses-linjer: Tech10 og Business10. Her slår du to fluer med ét smæk, idet du både får en 10. klasse og erhvervsuddannelsens grundforløb 1. Vælger du efterfølgende at søge ind på en erhvervsuddannelse, kan du starte direkte på grundforløb 2.

I løbet af året får du styrket dit faglige niveau og udviklet dine personlige kompetencer. Er du til e-sport, kan du glæde dig over, at dette bliver tilbudt som et valgfag fra skoleåret 18/19.