Erhvervsuddannelsernes Dage

I løbet af Erhvervsuddannelsernes Dage kommer omkring 2800 folkeskoleelever på besøg på Rybners. Her oplever de alle erhvervsuddannelser i Esbjerg, Varde og Vejen Kommuner. Det vil sige:

• Kjærgaard Landbrugsskole
  • Social- og Sundhedsskolen Esbjerg
  • AMU Vest
  • Rybners Tekniske Skole
  • Rybners Handelsskole
  • Varde Handelsskole
  • Ribe Katedralskole
  • Vejen Business College

Før arrangementet får alle klasser besøg af en UU-vejleder, som giver information om arrangementet.

På Erhvervsuddannelsernes Dage vil eleverne få:

• Et indtryk af de mange uddannelsesmuligheder
  • En guidet tur og information om erhvervsuddannelsernes muligheder
  • Kontakt til elever, som tager en erhvervsuddannelse
  • Og meget mere ...

Transport
Kommunerne sørger for transport til eleverne, og vi fremsender et program til skolerne med hensyn til tidsplan med videre.

Guidet tur
På dagen vil en guide modtage eleverne, og give en times guidet tur rundt til udvalgte uddannelser. Herefter får eleverne selv mulighed for at gå på opdagelse i alle erhvervsuddannelsernes stande og prøve forskellige aktiviteter.

Adresse
Erhvervsuddannelsernes Dag foregår på Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg.

Mad og drikke
Eleverne vil få en sandwich og vand i løbet af besøget.

Stil spørgsmål
Elever, lærere og vejledere står klar til at svare på spørgsmål og fortælle om uddannelserne.