Erhvervsuddannelsernes Dage

Kom og oplev de mange lokale erhvervsuddannelser på tæt hold.

På dagen er der mulighed for at prøve kræfter med de mange forskellige erhvervsuddannelser fra de lokale erhvervsskoler. Du kan også møde elever, lærere og vejledere fra erhvervsskolerne, som alle kan fortælle om hverdagen på en erhvervsuddannelser og EUX, samt om job og videreuddannelsesmulighederne.

Program
Alle klasser kommer på besøg i 2 timer, hvor eleverne får en guidet tur og information omkring erhvervsuddannelsernes mange muligheder, samt tid til selv at gå på opdagelse ude blandt uddannelsesstandene.

Esbjerg, Varde og Vejen kommune får tilsendt plan for hvornår de enkelte skoler/klasser skal på besøg. Programmet sendes direkte til privat- og friskoler.

Transport
Esbjerg, Varde og Vejen kommune sørger for transport til eleverne, og vi fremsender et program til skolerne med hensyn til tidsplan mv.

Dette sendes ligeledes til privat- og friskoler.

Alle som kommer med bus skal sættes af ved Blok E, og afgang fra Blok B.

Der er cykelparkering ved Blok E. Biler kan parkeres på parkeringspladsen ved Rybners.

Praktisk info
Elever i 8. klasse, grundskolelærere, ledere, vejledere og andre interesserede er velkommen.

På dagen vil der være aktiviteter både inde og ude, så medbring tøj efter vejret.

Alle elever vil få udleveret en ”lunch-bag” med en sandwich og juice.

Fotografering og videooptagelse
Det er den enkelte skoles ansvar at informere elever og forældre om, at der under arrangementet kan blive taget billeder og lavet videooptagelser, som vil blive brugt i markedsføringsøjemed og på de sociale medier.