Tilmelding

Hvert år i foråret kommer, via UU-vejlederen, besked til skolerne i Esbjerg kommunale Skolevæsen, at nu er det tid til at tilmelde sin kommende 3. klasse til Byg et hus.

Hvis man melder sin klasse til og får en plads, er man forpligtet i 4 år og der kræver derfor skolelederen tilladelse. Der er en delvis brugerbetaling på 750,- pr. år. Pengene, som kun delvis dækker udgifterne, går til materialer og faglærere på Teknisk Skole.

Inden sommerferien vil I få besked på, om I har fået en plads og hvilken dato Teknisk Skole-dagen ligger, så I kan lægge en årsplan i jeres team, hvor i Byg et hus er med.

Vi får hvert år en del flere ansøgere end vi har plads til og må derfor vælge ud. Vi prioriterer bl.a. efter at ansøgningen er kommet i tide, at flest mulige forskellige skoler i kommunen prøver at være med og at hele årgange melder sig til.