Tømrer - EUD student

Uddannelsen er tilrettelagt således, at vi anerkender de studiekompetencer, du har fået på gymnasiet. På skolen arbejder du sammen med dine kammerater i teams, hvor I løser tværfaglige opgaver. I en stor del af undervisningen vil der blive brugt videooplæg, så I har mulighed for at gå i gang med at løse opgaverne selv. I har dog altid en lærer til rådighed, hvis I har brug for det.

Uddannelsen starter den 1. oktober, og du afslutter grundforløbsprøven den 21. december, hvorefter du starter i praktik - en hurtig vej lige ud i virkeligheden, hvor der er fuld løn under uddannelsen. Den 30. juni 2022 står du med din færdige tømreruddannelse, masser af spændende jobmuligheder i ind- og udland, masser af videreuddannelsesmuligheder og ingen studiegæld.