EUD 10

EUD10 udbydes i samarbejde med Studie10 Esbjerg, Campus Varde og V10 i Vejen. Tilmelding til EUD10 skal ske herigennem.

Vi bygger bro til erhvervsuddannelserne
Vi sidder ikke bare i ét klasselokale i vores 10 klasse. Én til to dage i ugen vil undervisningen foregå på de forskellige erhvervsuddannelser, både Rybners Tekniske Skole, Handelskole samt SOSU og landbrudsskolen. Du vil blive undervist af både lærere i din 10. klasse og lærere fra erhvervsuddannelserne.

På EUD10 får du et godt kendskab til erhvervsuddannelserne gennem selve undervisningen, besøg og evt. praktikker. Vi gør meget ud af, at du i skoleåret får snust til fag, niveauer, aktiviteter og arbejdsmetoder, der bruges på erhvervsuddannelserne. Vi løser opgaverne med både hænder og hoved og bruger de forskellige fag i situationer og problemstillinger, som du kender fra hverdagen eller i de job, som du får kendskab til i løbet af året.

10. klasses fag
Udover at arbejde med de erhvervsmæssige fag giver EUD10 dig samtidig mulighed for at afslutte en ordinær 10. klasse. Tiden inden afgangsprøverne bruger vi på at træne dig til at gå til prøve/eksamen, så du også bliver både god og tryg ved det!