Praktikpladsgaranti

Vælger du en erhvervsuddannelse får du en spændende fremtidssikret uddannelse med gode muligheder for job og videreuddannelse.

På flere af erhvervsuddannelserne er der mangel på elever, der "kan og vil". På disse uddannelser er der nu praktikpladsgaranti:

• Smede
  • Skibsmontør
  • VVS-energiuddannelsen
  • Murer
  • Gastronom
  • Tjener

For at være omfattet af praktikpladsgarantien skal du leve op til følgende krav:

• Du skal aktivt søge praktikpladser under hele dit grundforløb
  • Du skal gennemføre og bestå dit grundforløb
  • Du skal være mødestabil og komme til tiden
  • Du skal være mobil og villig til at rejse, samt eventuelt flytte efter et praktiksted
  • Du skal gøre dig umage og udvise interesse og motivation for din uddannelse både på skolen og i virksomheden

Desuden er der visse brancher, hvor der er særlige krav, såsom kørekort, ren straffeattest mv.

Kan du leve op til ovenstående på hele dit grundforløb, garanterer vi at du får en elevplads senest tre måneder efter du har bestået dit grundforløb.